Sölvesborgshems bostäder på Rönnevägen

Fördelar med hyresrätt

Det är både enkelt och bekymmersfritt att bo i hyresrätt. Ingen dyr insats som ska betalas, ingen oro för stigande räntor eller fastighetspriser. Underhållet sköter vi om och vill du flytta har du bara tre månaders uppsägningstid. Och i hyran du betalar varje månad ingår i de flesta fall både värme och vatten. I vissa fall även hushållsel.

Du behöver som sagt inte tänka på kostnader för reparationer av en droppande kran eller ett trasigt kylskåp. Går något sönder är lösningen bara en felanmälan bort!

Har frågor eller funderingar kring ditt boende hittar du många svar under Vanliga frågor här på webben, du kan också vända dig till kundtjänst.

Att bo i hyresrätt ger dig helt enkelt både tid och pengar över till annat!

DITT ANSVAR SOM HYRESGÄST

Självklart har du som hyresgäst ansvar för din lägenhet. Du ska vårda och sköta om din lägenhet och ha en giltig hemförsäkring. Om det blir onormalt slitage eller skador i din lägenhet kan du bli ersättningsskyldig. Likaså om du inte anmäler ett fel som leder till en större skada.

Läs mer om

Grafiskt element

Besöks- och telefontider: måndag-fredag kl 10-13

Flytta in. Andas ut.

Sölvesborgshem är Sölvesborgs största fastighetsbolag. Vi hyr ut ca 1 400 lägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Vår devis är "FLYTTA IN. ANDAS UT." Välkommen!

Adress

Sölvesborgshem AB
Stortorget 1
294 31 Sölvesborg