Felanmälan och störningar

Om något går sönder i din lägenhet eller i de gemensamma utrymmena (till exempel tvättstuga eller förråd) ska du göra en felanmälan så att våra fastighetsvärdar och reparatörer kan åtgärda felet. För att du ska få så snabb service som möjligt är det viktigt att du felanmäler på rätt sätt. Hur du gör kan du läsa här.

FELANMÄL DIGITALT – ALLTID ÖPPET!

Har du problem med ett trasigt eluttag, en droppande kran eller en trasig lampa i tvättstugan kan du felanmäla på Mina sidor

Bor du i vårt trygghetsboende ber vi dig maila kundtjänst eller ringa in din felanmälan till oss på numret nedan.

FELANMÄLAN OCH STÖRNINGAR

Ring 0456 81 65 00.

Öppet: vardagar 10-13.
Övrig tid: endast akuta fel eller störningar.

Vad är ett akut fel?
Ett akut fel kräver omedelbara åtgärder och kan vara en trasig kyl/frys, ett krossat fönster, en vattenläcka eller stopp i avloppet. Om du ringer in ett akut fel utanför ordinarie öppettider (mån-fre kl. 10-13) kopplas ditt samtal vidare till SOS Alarm.

Störningar
Om du blir störd utanför ordinarie öppettider (mån-fre kl. 10-13) är vår störningsjour aktuell, då blir ditt samtal kopplat till SOS Alarm. Det kan vara bra att känna till att du som anmäler en störning kan välja att vara anonym.

SKADEDJUR

Om du har skadedjur (t.ex. myror, möss, getingar eller silverfiskar) i din lägenhet ska du genast kontakta Anticimex i Karlskrona. Sölvesborgshem har avtal med Anticimex vilket innebär att både rådgivning och sanering av skadedjur är kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

INTERNET, TV OCH TELEFONI – VIA STADSNÄTET

Sölvesborgshem tar inte emot felanmälan för stadsnätet. Istället ska du kontakta din tjänsteleverantör (till exempel Telia, Bahnhof eller Serverado) när du behöver felanmäla tv, bredband eller telefoni.

Aktuell driftsinformation hittar du på Zmarkets webbplats.

TV – MARKBUNDEN

Gör en felanmälan på Mina sidor. 

Läs mer om

Grafiskt element

Telefontider: måndag-fredag kl. 10-13. Besökstider: tisdagar och torsdagar kl. 10-13.

Flytta in. Andas ut.

Sölvesborgshem är Sölvesborgs största fastighetsbolag. Vi hyr ut ca 1 400 lägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut.

Adress

Sölvesborgshem AB
Stortorget 1
294 31 Sölvesborg