Nyheter och press

Här hittar du aktuella nyheter från Sölvesborgshem.

Ny vd för Sölvesborgshem rekryterad

Sölvesborgshems styrelse har den 11 december beslutat att anställa Pär Ihr som ny vd för bolaget. Han var en av 40 sökande.

Han börjar sin tjänst den 18 januari, och tar formellt över som vd den 1 februari, då nuvarande vd Johan Braw lämnar bolaget.

Styrelsens presidium, ledningsgruppen och personalrepresentanterna har varit överens om Pär som ny vd.

  • Pär uppfyllde vår kravprofil och han är social, driven och kunnig, säger Mats Birgersson. Pär har tidigare arbetat i både privata och allmännyttiga fastighetsbolag, i roller som fastighetschef, förvaltningschef och underhållschef.
  • Rekryteringsprocessen har varit rask och har genomförts med utmärkt samarbete inom bolaget och med vår rekryteringskonsult, säger Sölvesborgshems vice ordförande Marion Lundh.

 

 

 

  • Vi uppfattar Sölvesborgshem som ett mycket välskött bolag, och ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget under Pärs vd-skap, säger Mats Birgersson och Marion Lundh.
  • Jag ser fram emot att få komma på plats, för att ta vid Sölvesborgshems pågående utvecklingsresa in i framtiden, som jag har följt med stort intresse de senaste åren, säger Pär Ihr. Sölvesborgshem är för mig ett allmännyttigt bolag i framkant.

Pär Ihr bor i Huddinge, men kommer att flytta till Sölvesborg eller dess omgivningar.

Grafiskt element

Telefontider: måndag-fredag kl. 10-13. Besökstider: måndagar och torsdagar kl. 10-13.

Flytta in. Andas ut.

Sölvesborgshem är Sölvesborgs största fastighetsbolag. Vi hyr ut ca 1 400 lägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Vår devis är "FLYTTA IN. ANDAS UT." Välkommen!

Adress

Sölvesborgshem AB
Stortorget 1
294 31 Sölvesborg