Jobba hos oss

Vi är ett kommunalt bostadsbolag med knappt 1 400 hyreslägenheter samt 260 omsorgslägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Hos oss kan du till exempel arbeta med fastighetsutveckling, kundservice, fastighetsskötsel, kommunikation eller ekonomi.

På Sölvesborgshem förvaltar vi befintliga fastigheter men vi utvecklar och planerar också för nybyggnadsprojekt. Vi vill ge bra, rättvis och prisvärd service till alla hyresgäster. Vårt arbete har stor betydelse för samhället och vi vill påstå att samtliga medarbetare känner mening i sina arbetsuppgifter oavsett yrkesroll.

VI SÖKER EN REDVISNINGSEKONOM

I rollen som redovisningsekonom kommer du i huvudsak att arbeta med en rad olika arbetsuppgifter inom löpande redovisning och bokslut. Det innebär bland annat kund- och leverantörsreskontra, kontering och fakturagranskning. Du leder det dagliga redovisningsarbetet och rapporterar direkt till vår ekonomichef.

Läs mer om tjänsten och hur du skickar in din ansökan:

Sölvesborgshem söker en redovisningsekonom

Vi söker en engagerad och serviceinriktad fastighetsvärd

I rollen som fastighetsvärd är din huvudsakliga arbetsuppgift att reparera, felsöka och avhjälpa problem som uppstått i våra hyresgästers hem eller i fastigheternas allmänna utrymmen. Som fastighetsvärd på Sölvesborgshem har du ett helhetsansvar för fastigheten och tillhörande område. Du ansvarar för att genomföra ronderingar och bedriva tillsyn i och omkring våra fastigheter.

Läs mer om tjänsten och hur du skickar in din ansökan:

Sölvesborgshem söker en fastighetsvärd

Semestervikarier till sommaren 2023

Vi söker tre semestervikarier som ersätter ordinarie personal under sommarperioden 2023.

Läs mer om tjänsterna och hur du skickar in din ansökan:

Semestervikarier till sommaren 2023

 

Läs mer om

Grafiskt element

Telefontider: måndag-fredag kl. 10-13. Besökstider: tisdagar och torsdagar kl. 10-13.

Flytta in. Andas ut.

Sölvesborgshem är Sölvesborgs största fastighetsbolag. Vi hyr ut ca 1 400 lägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut.

Adress

Sölvesborgshem AB
Stortorget 1
294 31 Sölvesborg