Jobba hos oss

Vi är ett kommunalt bostadsbolag med knappt 1 400 hyreslägenheter samt 260 omsorgslägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Hos oss kan du till exempel arbeta med fastighetsutveckling, kundservice, fastighetsskötsel, kommunikation eller ekonomi.

På Sölvesborgshem förvaltar vi befintliga fastigheter men vi utvecklar och planerar också för nybyggnadsprojekt. Vi vill ge bra, rättvis och prisvärd service till alla hyresgäster. Vårt arbete har stor betydelse för samhället och vi vill påstå att samtliga medarbetare känner mening i sina arbetsuppgifter oavsett yrkesroll.

Nu kan du söka våra semestervikariat för sommaren 2024.

Letar du efter ett givande sommarjobb där du får ansvara för några av våra bostadsområden? Tveka inte att söka sommarjobb hos oss på Sölvesborgshem. Det är en perfekt möjlighet att tjäna extra pengar samtidigt som du får värdefull arbetslivserfarenhet tillsammans med ett härligt team!

Vi söker just nu två semestervikarier till vår parkgrupp, samt en semestervikarie som verksamhetsvaktmästare under sommaren 2024.

Som semestervikarie i parkgruppen kommer du att arbeta mellan 8-9 veckor per person. Dina arbetsuppgifter inkluderar gräs- och häckklippning, ogräsrensning och plantering.

Som semestervikarie som verksamhetsvaktmästare kommer du att arbeta i 5 veckor. Dina arbetsuppgifter kommer att vara kopplade till våra omsorgsfastigheter i Sölvesborgs kommun. Du kommer att utföra enklare reparationer samt stödja omsorgen med sophantering, kvittera ut medicin och transportera prover.

För att vara aktuell för båda tjänsterna måste du ha fyllt 18 år och inneha ett B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbeten.

För att passa i jobben är det viktigt att du är ordningsam, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser positivt på din utåtriktade inställning. Du bör även vara bekväm med att arbeta självständigt och ta egna initiativ när det behövs, då du kommer att ersätta ordinarie personal. Det är också viktigt att du trivs med ett periodvis fysiskt krävande arbete.

För att ansöka, mejla ditt cv och personliga brev till Roger Mattisson, parkchef samt boserviceansvarig. Han kommer även att svara på eventuella frågor angående semestervikariatet.

Kontaktuppgifter

E-post: roger.mattisson@solvesborgshem.se
Tel: 0456-81 68 01

Vi behandlar urvalet löpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen att spendera din sommar med oss!

 

Läs mer om

Grafiskt element

Telefontider: måndag-fredag kl. 10-13. Besökstider: tisdagar och torsdagar kl. 10-13.

Flytta in. Andas ut.

Sölvesborgshem är Sölvesborgs största fastighetsbolag. Vi hyr ut ca 1 400 lägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut.

Adress

Sölvesborgshem AB
Stortorget 1
294 31 Sölvesborg