Din hyra

Det är viktigt att du betalar din hyra i tid. Hyran ska alltid betalas i förskott och vara inbetald senast den sista vardagen i månaden. Om du av någon anledning får problem med betalningen ska du omgående kontakta oss på 0456 81 65 00 (mån-fre 10-13).
Tänk på att du är skyldig att betala din hyra oberoende om du fått din hyresavi eller inte. På Mina sidor hittar du både din senaste hyresavi samt det OCR-nummer du ska ange när du betalar via Internet.

INBETALNING AV HYRAN

Din hyra betalar du in till vårt bankgironummer 5693-1041 som är knutet till OCR-numret på din avi.

OCR-NUMMER

För att vi ska veta att hyresinbetalningen kommer från dig måste OCR-numret alltid anges. Information om vilket OCR-nummer du ska ange hittar du på Mina Sidor.

AVIAVGIFT

All hyresdebitering som inte sker genom autogiro och e-faktura har en avgift på 49 kr per tillfälle. Detta gäller för alla nya avtal som tecknas från och med 2019-10-16. Avgiften tillämpas i alla sammanhang för utskrifter som beställs i kundtjänst.

Med autogiro eller e-faktura som betalningsalternativ skickar vi inte ut pappersavier med faktureringsavgift – du sparar närmare 600 kr per år!

E-FAKTURA

Glöm pappersfakturor och långa OCR-nummer. Du kan enkelt betala din hyra med elektronisk faktura, så kallad e-faktura. Förutom att e-faktura gör det enklare för dig som hyresgäst bidrar du också till en bättre miljö.

Anmälan gör du på din internetbank. Tänk på att om du byter bank måste du på nytt anmäla dig för tjänsten e-faktura.

AUTOGIRO

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att betala din hyra. Därför erbjuder vi dig att kostnadsfritt ansluta dig till autogiro. Genom autogiro kommer dina hyresinbetalningar att ske automatiskt på rätt dag.

Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt konto. Saknas det pengar på kontot blir inte hyran betald och då är det viktigt att du betalar in hyran på annat sätt.

Vill du ansluta dig till Autogiro fyller du bara i blanketten ”Ansök om autogiro” och postar eller lämnar in den till kundtjänst.

Ladda ner blanketten här

Läs mer om

Grafiskt element

Telefontider: måndag-fredag kl. 10-13. Besökstider: tisdagar och torsdagar kl. 10-13.

Flytta in. Andas ut.

Sölvesborgshem är Sölvesborgs största fastighetsbolag. Vi hyr ut ca 1 400 lägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut.

Adress

Sölvesborgshem AB
Stortorget 1
294 31 Sölvesborg