Lediga lokaler för uthyrning

Här hittar du våra hyreslediga lokaler. Vi har lokaler i olika storlekar och för olika verksamhetsinriktningar.

Hur gör jag om jag vill hyra en lokal?

Vi erbjuder trevliga lokaler runt om i Sölvesborg som passar de flesta verksamheter. Hyr en lokal för kontor, butik eller kanske bara ett extra förråd.

Sölvesborgshem vill medverka till att utveckla Sölvesborgs kommun som en attraktiv näringslivsort. Låt oss veta vilken typ av verksamhet du tänkt bedriva, vad du söker för typ av lokal och vad du behöver för just din verksamhet. Vi strävar efter att erbjuda anpassade lösningar efter våra lokalhyresgästers behov.

Till skillnad från vår lägenhetsuthyrning hyrs våra lokaler inte ut genom ett kösystem utan på affärsmässiga grunder. Vi väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal.

Om du är intresserad av att hyra en av våra lokaler är du välkommen att kontakta oss på telefon, 0456 – 81 65 00 eller mejl kundtjanst@solvesborgshem.se.

Vi annonserar även våra hyreslediga lokaler på Objektvision.

Adress:
Centrumvägen 4 Mjällby

Stor, rymlig lokal med många möjligheter - Centrumvägen 4, Mjällby

Lokalen är 500 kvm stor med bra läge i centrala Mjällby. Parkeringsmöjligheter kan eventuellt erbjudas om behov finns. Här finns stora skyltfönster som ger möjligheter till bra marknadsföring. Kök, toaletter, kontorsrum och omklädningsrum finns i lokalen.

Här har det tidigare bedrivits kontorsverksamhet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Adress:
Centrumvägen 4 Mjällby

Trevlig, prisvärd lokal i mindre storlek - Centrumvägen 4, Mjällby

Lokalen är 50 kvm stor med bra läge i centrala Mjällby. Kök och toalett finns i lokalen. I anslutning till entrén finns ett trädäck.

Här har det tidigare bedrivits butiksverksamhet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Grafiskt element

Telefontider: måndag-fredag kl. 10-13. Besökstider: måndagar och torsdagar kl. 10-13.

Flytta in. Andas ut.

Sölvesborgshem är Sölvesborgs största fastighetsbolag. Vi hyr ut ca 1 400 lägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Vår devis är "FLYTTA IN. ANDAS UT." Välkommen!

Adress

Sölvesborgshem AB
Stortorget 1
294 31 Sölvesborg