Lediga lokaler för uthyrning

Här hittar du våra hyreslediga lokaler. Vi har lokaler i olika storlekar och för olika verksamhetsinriktningar.

Hur gör jag om jag vill hyra en lokal?

Vi erbjuder trevliga lokaler runt om i Sölvesborg som passar de flesta verksamheter. Hyr en lokal för kontor, butik eller kanske bara ett extra förråd.

Sölvesborgshem vill medverka till att utveckla Sölvesborgs kommun som en attraktiv näringslivsort. Låt oss veta vilken typ av verksamhet du tänkt bedriva, vad du söker för typ av lokal och vad du behöver för just din verksamhet. Vi strävar efter att erbjuda anpassade lösningar efter våra lokalhyresgästers behov.

Till skillnad från vår lägenhetsuthyrning hyrs våra lokaler inte ut genom ett kösystem utan på affärsmässiga grunder. Vi väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal.

Om du är intresserad av att hyra en av våra lokaler är du välkommen att kontakta oss på telefon, 0456 – 81 65 00 eller mejl kundtjanst@solvesborgshem.se.

Vi annonserar även våra hyreslediga lokaler på Objektvision.

Adress:
Stortorget 1, Sölvesborg

CHARMIG KONTORSLOKAL – STORTORGET 1, SÖLVESBORG

Lokalen är 78 kvm stor med fantastiskt läge i centrala Sölvesborg.

Det har tidigare bedrivits kontorsverksamhet i lokalen och vi tror att den fortsatt lämpar sig för kontorsändamål. Här har du direkt närhet till både stadskärnan och dina kunder.

Kök och toalett finns i lokalen.

Tillträde enligt överenskommelse.

I Sölvesborgs stadskärna har du gångavstånd till allt vad staden har att erbjuda. Handla i personliga butiker, ta en kopp kaffe på ett mysigt café eller ät lunch på en prisbelönt restaurang. Täta buss- och tågförbindelser och närheten till motorvägen gör det också enkelt att ta sig till och från lokalen.

Adress:
Centrumvägen 4, Mjällby

Trevlig, prisvärd lokal i mindre storlek - Centrumvägen 4, Mjällby

Lokalen är 50 kvm stor med bra läge i centrala Mjällby. Kök och toalett finns i lokalen. I anslutning till entrén finns även ett mindre trädäck.

Här har det tidigare bedrivits butiksverksamhet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Grafiskt element

Telefontider: måndag-fredag kl. 10-13. Besökstider: tisdagar och torsdagar kl. 10-13.

Flytta in. Andas ut.

Sölvesborgshem är Sölvesborgs största fastighetsbolag. Vi hyr ut ca 1 400 lägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut.

Adress

Sölvesborgshem AB
Stortorget 1
294 31 Sölvesborg