Rökfria lägenheter

Idag är våra nyproduktioner helt rökfria och målsättningen är att få ännu fler lägenheter att omfattas av ett rökförbud.

Vi månar om våra bostäder och vill erbjuda våra hyresgäster en så bra boendemiljö som möjligt. Rökning sliter hårt på ytskikt så som golv, tapeter och andra interiörer vilket medför ökade renoveringskostnader. Det medför även andra problem som nedskräpning, störningar och ökad brandrisk.

Rökfria platser blir allt vanligare i hela samhället och vi anser att det är ett naturligt steg att arbeta för fler rökfria lägenheter. Bostaden är en plats där vi tillbringar mycket tid och därför är det extra viktigt med en bra miljö i hemmet.

Hyreskontrakt för rökfria lägenheter inkluderar en förbindelse att inte röka i lägenheten. Man förbinder sig också att se till att andra som bor i eller vistas i lägenheten följer förbudet. Alla våra rökfria lägenheter förses med små informationsskyltar på lägenhetsdörrpost, samt balkongdörrpost.

Grafiskt element

Telefontider: måndag-fredag kl. 10-13. Besökstider: tisdagar och torsdagar kl. 10-13.

Flytta in. Andas ut.

Sölvesborgshem är Sölvesborgs största fastighetsbolag. Vi hyr ut ca 1 400 lägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut.

Adress

Sölvesborgshem AB
Stortorget 1
294 31 Sölvesborg