Vi bygger nytt - Tusenskönan 2

Vi bygger nytt – Tusenskönan 2

Lägenheterna i Tusenskönan 2 är sökbara till och med söndag 18 februari. 

Ettor och tvåor i Ljungaviken

Vi har fortsatt bygga plånboksvänligt i Sölvesborgs senaste stadsdel Ljungaviken. Projektet som heter Tusenskönan 2 beräknas vara klart för inflyttning i juni 2018. Det första huset, Tusenskönan 1, fick sina första hyresgäster i november 2016.

Det nya huset blir likadant som det första, med 39 hyresrätter om ett eller två rum om kök. Ettorna är på 35 kvm och har en hyra från 4 549 kr/mån medan tvåorna som är 45 kvm har en hyra från 5 982 kr/mån. 

Lägenheterna kommer att publiceras under Lediga lägenheter den 9 februari och vara sökbara till den 15 februari. Du kan totalt ha 6 stycken intresseanmälningar samtidigt, läs mer under sidan Tilldelning av lägenheterna. 

Smått & smart med hög standard

I Tusenskönan 2 är lägenheterna små, smarta och välplanerade. På sidan Lägenhetstyper presenterar vi de olika lägenhetsalternativ som finns att välja på. Digitala dörrlås, ekparkett, helkaklade badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare är standard. Samtliga lägenheter får balkong (1,8x3,0 m) alternativt uteplats (1,8x3,0 m). Goda förvaringsmöjligheter, stilrena materialval och smart utnyttjade kvadratmeter gör det enkelt att få en trivsam vardag. Var dag. 

Rökfritt i Tusenskönan

Tusenskönan (hus 1 och 2) är vår enda fastighet i Sölvesborg som är rökfri. Det är alltså inte tillåtet att röka i lägenheten, på balkongen/uteplatsen eller i de gemensamma utrymmena. 


Kalla Fakta

Antal lägenheter: 39 st
Antal våningar: Fem
1 rok:
35 kvm, från 4 549 kr/mån
2 rok: 45 kvm, från 5 982 kr/mån
Prel inflyttning: Juni 2018 
Adress: Klockljungsvägen 3

Övrigt

Anslutet till Sölvesborgs fibernät
Hiss
Hög tillgänglighet
Miljöprofilerat
P-platser
Rökfritt


Bästa läget!

I Ljungaviken är läget det absolut bästa! Här bor du både havs-, natur- och stadsnära. På en och samma gång! Tar du cykeln över Sölvesborgs internationellt omnämnda gång- och cykelbron når du den mysiga stadskärna på ett kick.

I Ljungaviken finns det gott om cykel- och gångstråk. Perfekt för dig som gärna knyter på dig löpardojjorna. Eller för dig som hellre tar cykeln till en av alla stränder i närheten. Naturupplevelsen får du på köpet oavsett!  

Kommunikationer

Från Sölvesborgs tågstation är det enkelt att pendla till Kristianstad (20 min), Hässleholm (45 min), Lund (1:20 h) eller Karlskrona (1:20 h). Malmö når du på mindre än en och en halv timme. Och på två är du i Köpenhamn. Pluggar du har du både högskolor och universitet på nära håll.