Pågående - Tusenskönan, hus 2

Pågående – Tusenskönan, hus 2


Fler ytsmarta ettor och tvåor i Ljungaviken

Nu bygger vi hus 2 i kvarteret Tusenskönan i Ljungaviken! Det nya huset är en kopia av hus 1 och uppförs på tomten intill. När huset står klart i juni 2018 rymmer det 39 hyreslägenheter om ett eller två rum och kök. Ettorna är 35 kvm och har en hyra från 4 549 kr/mån. Tvåorna är 45 kvm och har en hyra från 5 982 kr/mån.

1 rum och kök om 35 kvm

Lägenheten består av ett rum och kök kombinerad med hall samt balkong. Med detta upplägg får man ett stort, flexibelt bostadsrum där den boende själv kan avgöra ”var skåpet skall stå” och man slipper uppleva att man sover i köket. Rummet har god möblerbarhet, med möjlighet att skapa avskild sovplats om så önskas. 

2 rum och kök om 45 kvm

Lägenheten består av kök, rum för samvaro samt sovrum. Kök och samvaro har en öppen lösning med fönster åt två håll, här finns även balkong. Sovrummet rymmer säng för två personer men även utrymme för arbetsplats. Samtliga rum har god möblerbarhet och möjlighet till variation.

Intresseanmälan

Lägenheterna hyrs ut via vår ordinarie bostadskö. Det innebär att du måste ha ett konto på Mina sidor för att kunna göra en intresseanmälan när vi lägger ut de 39 lägenheterna. 

TIPS! Ange "Ljungaviken" som önskemål på Mina sidor så får du ett e-postmeddelande (om du har e-post som kontaktsätt) när lägenheterna annonseras ut på sidan Lediga lägenheter. 

Preliminär tidplan

2017

April-juni: Gjutning av bottenplatta/grund.
Augusti-oktober: Husets stomme byggs. Badrum monteras.
November: Nu ska huset bli tätt. Tak, fönster och dörrar sätts på plats.
November-mars: Invändiga målnings- och golvarbeten. Utemiljö med cykelparkering under tak, förråds- och miljöhus samt parkering färdigställs. 

2018

April: Diverse besiktningar.  
1 juni: INFLYTTNING!

Notera att tidplanen är preliminär.

Smått & smart med hög standard

I Tusenskönan, hus 2, blir det små, smarta och välplanerade lägenheter. Ekparkett, helkaklade badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare är standard. Samtliga lägenheter får balkong (1,8x3,0 m) alternativt uteplats (1,8x3,0 m). Goda förvaringsmöjligheter, stilrena materialval och smart utnyttjade kvadratmeter gör det enkelt att få en trivsam vardag. Var dag. 


Kalla Fakta

Antal lägenheter: 39 st
Antal våningar: Fem
1 rok:
35 kvm, från 4 549 kr/mån
2 rok: 45 kvm, från 5 982 kr/mån
Prel inflyttning: 1 juni 2018
Adress: Klockljungsvägen 3

Övrigt

Anslutet till Sölvesborgs fibernät
Digitalt låssystem
Hiss
Hög tillgänglighet
Miljöprofilerat
P-platser
Rökfritt


Rökfritt

Tusenskönan, hus 2, blir en rökfri fastighet. Det är alltså inte tillåtet att röka i lägenheten, på balkongen/uteplatsen eller i de gemensamma utrymmena. 

Bästa läget!

I Ljungaviken är läget det absolut bästa! Här bor du både havs-, natur- och stadsnära. På en och samma gång! Tar du cykeln över Sölvesborgs gång- och cykelbro når du den mysiga stadskärnan på ett kick.

I Ljungaviken finns det gott om cykel- och gångstråk. Perfekt för dig som gärna knyter på dig löpardojjorna. Eller för dig som hellre tar cykeln till en av alla stränder i närheten. Naturupplevelsen får du på köpet oavsett!  

Kommunikationer

Från Sölvesborgs tågstation är det enkelt att pendla till Kristianstad, Hässleholm eller Karlskrona. Malmö når du på mindre än en och en halv timme. Och på två är du i Köpenhamn eller Kastrup. Pluggar du har du både högskolor och universitet på nära håll.

Vill du läsa mer om Ljungaviken? Besök deras webbplats.