Fördelar med hyresrätt

Fördelar med hyresrätt

Det är både enkelt och bekymmersfritt att bo i hyresrätt. Ingen dyr insats som ska betalas, ingen oro för stigande räntor eller fastighetspriser. Underhållet sköter vi om och vill du flytta har du bara tre månaders uppsägningstid. Och i hyran du betalar varje månad ingår i de flesta fall både värme och vatten. I vissa fall även hushållsel. 

Du behöver som sagt inte tänka på kostnader för reparationer av en droppande kran eller ett trasigt kylskåp. Går något sönder är lösningen bara en felanmälan bort!

När du bor i en hyresrätt ansvarar vi för det löpande underhållet. Men vill du, kan du genom olika tillval sätta en personlig prägel i din lägenhet. Dessa tillval betalas då som ett tillägg på din hyra.

Har frågor eller funderingar kring ditt boende hittar du många svar under Vanliga frågor här på webben, du kan också vända dig till kundtjänst.

Att bo i hyresrätt ger dig helt enkelt både tid och pengar över till annat! 

Ditt ansvar som hyresgäst

Självklart har du som hyresgäst ansvar för din lägenhet. Du ska vårda och sköta om din lägenhet och ha en giltig hemförsäkring. Om det blir onormalt slitage eller skador i din lägenhet kan du bli ersättningsskyldig. Likaså om du inte anmäler ett fel som leder till en större skada.