Så minskar vi smittspridning

Sölvesborgshem följer händelseutvecklingen av covid-19. Vi lyder Region Blekinges lokala restriktioner och följer Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer.

Aktuellt

Här är några saker du som hyresgäst och vi som personal ska tänka på:

Felanmälan gör du smidigast digitalt via Mina sidor på webben, i vår app eller ringer kundtjänst på 0456-81 65 00. När du gör en felanmälan och önskar hjälp med något i hemmet är det viktigt att inga sjukdomssymtom som förkylning, hosta, halsont eller feber förekommer. Uppstår symptom efter att du gjort en felanmälan måste kundtjänst kontaktas och informeras om detta.

I samband med att vi utför ett arbete i din lägenhet  ber vi dig att hålla avstånd till våra hantverkare och inte vara i samma rum. Vår personal är extra försiktig för att skydda dig som hyresgäst och vi arbetar inte om vi har några som helst symptom.

Här hittar du mer information om coronaviruset

Region Blekinges hemsida

 

Grafiskt element

Telefontider: måndag-fredag kl. 10-13. Besökstider: tisdagar och torsdagar kl. 10-13.

Flytta in. Andas ut.

Sölvesborgshem är Sölvesborgs största fastighetsbolag. Vi hyr ut ca 1 400 lägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut.

Adress

Sölvesborgshem AB
Stortorget 1
294 31 Sölvesborg